Reviews

 

PERSONAL TRAINING: 

 

"Sinds Iris mij coacht bij het sporten ben ik een stuk fitter geworden. Ik vond het lastig om zelf een vast ritme in te vinden in het sporten. Zij maakt wekelijks een op mij aangepast programma, waarin ze rekening houdt met wat ik kan en mijn wensen. We wisselen hardlooptraining af met allerlei oefeningen voor conditie en kracht. Die combinatie maakt het afwisselend en daarmee leuk om te doen. Daarnaast is het ook erg gezellig om samen te sporten en doet de buitenlucht goed. Na een training van Iris ben ik altijd weer blij dat ik zo lekker gesport heb."

 

-- Sandra -


 

BOOTCAMP:

 

Enige tijd geleden hebben wij een proefweek bootcamp geprobeerd. Het was echt super leuk. Het is ook een gezellige club met enthousiaste mensen en trainers waardoor je lekker jezelf kunt zijn. Je hoeft ook niet een bepaald niveau te hebben. Je mag en kunt je eigen tempo bepalen. Wel hadden we na afloop flinke spierpijn.

 

-- Anouck -- 


BOOTCAMP (KIDS)

 

Zaterdag 10 uur Maximapark: Iris en Quido staan ons alweer enthousiast op te wachten voor een nieuwe bootcamp les! Rennen, opdrukken, boksen, met autobanden smijten, touwtrekken, oefeningen met de loopladder, heuvels op sprinten, etc. Iedere week verzinnen ze wel weer wat nieuws om ons flink te laten zweten! Voor de kids veel in de vorm van een spel, wat ze erg leuk vinden. Een ander favoriet onderdeel van de kids is de uitkijktoren bij de bosspeeltuin oprennen. Soms is het best pittig, vooral als het regent, maar na afloop voelen we ons altijd topfit en voldaan! Onze conditie is echt vooruit gegaan merken we. En – ook niet onbelangrijk – het is altijd supergezellig!

 

-- Luna, Finn, Ffodor, Jip & Vivienne --


BOOTCAMP 

 

Sinds de start van Sportletics bootcamp ik op woensdagavond in het Maximapark. Later is daar de maandagavond bij gekomen. Ik vond dat ik meer beweging nodig had. De afwisseling van de oefeningen vind ik erg prettig. De begeleiding erbij vind ik fijn, ik raak hier goed door gemotiveerd. Het buiten sporten is lekker, sportkleding aan en beginnen maar.

 

-- Frank --