Reviews

SUPER START LINDA EN ALBERT

Een ruime maand geleden zijn Linda en Albert gestart met personal training. Afgelopen weken hebben ze hard gewerkt en dat zien we ook terug in hun resultaten. 

Resultaten:

Albert:

-4,4 kg

-2,3% vetpercentage 

Linda:

  -2,2 kg

 - 4,1 % vet percentage 


Bootcamp door Quido en Iris; een leuke, pittige en no-nonsense workout van een uur. de eerste sit-up in nat gras is even wennen maar na een sessie van 30 merk je dat niet meer.
Na een paar weken merkte ik al resultaat; een betere conditie, stevigere spieren en een groter uithoudingsvermogen. Nu, na een paar maanden wil ik niet anders meer! Heerlijk!

 

Jetteke

 


Zaterdag 10 uur Maximapark: Iris en Quido staan ons alweer enthousiast op te wachten voor een nieuwe bootcamp les! Rennen, opdrukken, boksen, met autobanden smijten, touwtrekken, oefeningen met de loopladder, heuvels op sprinten, etc. Iedere week verzinnen ze wel weer wat nieuws om ons flink te laten zweten! Voor de kids veel in de vorm van een spel, wat ze erg leuk vinden. Een ander favoriet onderdeel van de kids is de uitkijktoren bij de bosspeeltuin oprennen. Soms is het best pittig, vooral als het regent, maar na afloop voelen we ons altijd topfit en voldaan! Onze conditie is echt vooruit gegaan merken we. En – ook niet onbelangrijk – het is altijd supergezellig!

 

Luna, Finn, Ffodor, Jip & Vivienne


Sinds twee jaar bootcamp ik op woensdagavond in het Maximapark. Ik vond dat ik meer beweging nodig had. De afwisseling van de oefeningen vind ik erg prettig. De begeleiding erbij vind ik fijn, ik raak hier goed door gemotiveerd. Het buiten sporten is lekker, sportkleding aan en beginnen maar.

 

Frank