30 DAY CHALLENGE

 

Wil jij fitter worden? Afvallen? Je energieker voelen of andere doelen behalen op het gebied van sport, voeding en/of gezondheid? 

 

Woensdag 9 februari 2022 start de volgende 30 Day Challenge

In deze 30 dagen gaan we er samen voor zorgen dat jij binnen een maand mega resultaat boekt!!


Iedere woensdagavond krijg je uitleg en tips over voeding, training en mindset. Ook is de woensdag jouw meetmoment. 

Naast deze bijeenkomst mag je 30 dagen onbeperkt bij ons bootcampen. 


Interesse? 

Meld je dan onderaan deze pagina aan en je ontvangt snel meer informatie! 


Groetjes Quido en Iris 


Voeding

Leer in 30 dagen hoeveel je mag eten, wat je mag eten (alles) en wanneer. 

Training

Je doet mee aan effectieve, leuke en uitdagende trainingen zodat je in zo min mogelijk tijd, bijzonder krachtige resultaten kunt boeken !

Mindset

Voor eens en voor altijd echt de knop om! 


Hoe hebben de deelnemers het ervaren?

Hanneke:

 

Mijn 30 dagen challenge was een groot succes. 

Ruim een kilo meer dan ik wilde in de eerste 30 dagen 😊.
Ik vond het erg prettig iedere week bij elkaar te komen om op die manier te kunnen delen wat me bezig hielt of waar ik tegen aan liep. 
Fijn ook om met andere te kunnen sparren over hoe je iets wel of niet aan moet pakken.
Ik zeg; een aanrader voor iedereen die zijn levensstijl om wil gooien!

Livia:

 

"De 30 day challenge betekende voor mij een stok achter de deur om fit te worden en te luisteren naar mijn lichaam. Door goede begeleiding ben ik bewust geworden van welk ritme in m'n leven goed voelt en ook juist wat niet. Ik ben vooral gaan genieten door een paar veranderingen in mijn eet en leef patroon. Mijn conditie is veel beter en ik ben paar kilo kwijt. Ik voel mij veel energieker en gelukkiger!''

Suzanne:

 

In een maand tijd mijn voeding en miniset omgegooid. Resultaat: kilo's lichter, vetpercentage omlaag en spiermassa omhoog, alle 3 boven verwachting! Met dank aan Iris en Quido die je stimuleren om een uitdagend doel te stellen met een tegenprestatie indien je dat niet haalt.

 

Het werkt heel motiverend om het programma in groepsverband te doen, er worden tips en ervaringen uitgewisseld waar je veel aan hebt. En het gevoel dat je niet alleen bezig bent. Ook de weegmomenten in groepsverband is een goede stok achter de deur.

 

In het begin kost het de nodige tijd om eten klaar te maken en de juiste boodschappen in huis te halen, maar na een paar weken komt daar meer routine in. Ik heb geen moment honger gehad en eet nog gevarieerder dan dat ik al deed. Mijn suikerspiegel is veel stabieler waardoor ik veel minder last heb van de bekende middagdipjes. Na de 30 dagen kost het dan ook geen enkele moeite om dit eetpatroon te behouden, heel fijn.


Meer informatie of aanmelden Challenge februari 2022?

Vul dan onderstaand formulier in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.